Onze vloertegels liggen aan je voeten

Bij Tegelstudio Nijkerk vind je een groot en afwisselend assortiment aan vloertegels. Of je nu opzoek bent naar een doorsnee tegel in de kleur wit of antraciet, of juist naar iets speciaals zoals grootformaat- of houtlooktegels, wij hebben het hebben ze in ons assortiment!

Een ongekend aantal a-klasse merken tegels pronken in onze showroom. Ben je benieuwd naar de laatste trends of kies je juist voor iets tijdloos? Kom dan naar Tegelstudio Nijkerk en onze specialisten tonen je de mooiste designs en formaten.

De mooiste collectie wandtegels

Voor wandtegels in verschillende kleuren en designs ben jij bij Tegelstudio Nijkerk aan het juiste adres. Of het nu gaat om sfeervolle mozaïek in natuurtinten, om een strakke en moderne tegel, of stroken in antraciet en grijs, onze collectie is eindeloos! Het aanbod wandtegels wordt steeds opnieuw aangevuld met de nieuwste trends.

Daarnaast worden er steeds vaker vloertegels tegen de wand aangebracht. Zo ontstaat er een harmonie tussen de vloer en de wand. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan snel onze showroom en vraag ernaar bij onze tegelspecialist.

Een greep uit onze collectie

Onze merken

Wist je dat we ook steeds vaker vloertegels op de wand toepassen?

Jordi van de Veen, tegelspecialist