Tegelstudio Nijkerk: krachtig in aanbod, kennis en realisatie

Tegelstudio Nijkerk al ruim 10 jaar een begrip in Midden-Nederland. Gevestigd in Nijkerk en grotendeels werkzaam in omliggende plaatsen als Amersfoort, Putten, Harderwijk, Leusden, Barneveld, Hoevelaken en Hoogland. Met projecten verdeeld over het hele Nederland heeft Tegelstudio Nijkerk zijn werkgebied niet beperkt tot de regio, maar is landelijke dekking de realiteit geworden.

Bij Tegelstudio staat een jong en dynamisch team voor jou klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomvloer of -badkamer. Door de kennis en ervaring in de tegelbranche garanderen wij kwaliteit, deskundigheid en expertise.

Kom een kijkje nemen in de wereld van tegels. Tegelstudio Nijkerk heeft een riante showroom aan de Amperestraat te Nijkerk waar wij onze brede collectie producten en kennis graag met je delen.

Rustige, maar ook gedurfde kleurencombinaties behoren tot de mogelijkheid. Hetzelfde geldt voor de combinaties van diverse maten. Ons aanbod voorziet je in de gewenste kleur, stijl en formaat van de tegel. Tegelstudio Nijkerk heeft in iedere situatie een aanbod dat aansluit bij jouw wensen en behoeften passend in ieder budget.

De kracht van Tegelstudio

Persoonlijkadvies

Bij Tegelstudio Johan van de Veen B.V. vinden wij altijd een oplossing die bij jou en je budget past. Onze service gaat verder dan het aanbieden en afleveren van materialen. Na aankoop kun je rekenen op de beste service. Heb je vragen? Stel ze gerust. Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

500+ collecties in de showroom

Met meer dan 500 collecties van wand- en vloertegels heeft Tegelstudio Johan van de Veen B.V. een enorm aanbod in de showroom. Vind een product in ieder denkbaar formaat of iedere denkbare kleur. Zo is er altijd een tegel die bij jouw interieur past. Bij ons slaag je
gegarandeerd.

Bezorging waar en wanneer je wilt

Tegelstudio Johan van de Veen B.V. levert jouw bestelling af waar en wanneer je wilt. Wij stemmen te allen tijde met je af wanneer wij de materialen bij je kunnen leveren. Zo beschik je altijd over het materiaal wanneer het jou uitkomt.

Vakkundig verwerkt

Wanneer je kiest voor tegels, sanitiar of een pvc-vloer, kies je voor een kwaliteitsproduct. Deze producten geven je interieur karakter. De hoogwaardige uitstraling wordt versterk door een sterk staaltje verwerking. Kies daarom voor gegarandeerde kwaliteit en laat het over aan onze vakmensen.