Witte marmerlook tegel. Durf eens wat anders

Witte marmerlook tegels vind je vaak in hotels en luxe villa’s, maar dat hoeft tegenwoordig echt niet meer. Want een witte marmerlook tegel is juist tijdloos, chique én betaalbaar! Het gebruik van wit marmeren vloertegels is al eeuwen oud en blijft populair. 

Deze wit marmerlook tegels worden vaak gebruikt voor de inrichting van een badkamer of op de vloer in keuken en/of woonkamer. Bedenk hier een stoere industriële look bij met bijvoorbeeld zwarte kranen en een douchekop. En daarnaast af te sluiten met een stoere stalendeur met zwart frame. Tijdloos en ruimtelijk! 

Marmerlook tegels zijn eenvoudig schoon te houden. En de marmerlook tegels bij Tegelstudio Nijkerk zijn keramisch, wat inhoudt dat de tegels niet slijten of veranderen na verloop van tijd. Deze tegel blijft precies zoals deze gekocht wordt. 

Het leggen van een marmerlook vloer
Het leggen van een marmerlook vloertegel betreft een extra specialisme. Door de gladde oppervlaktes van de tegels en de glanzende afwerking is een marmervloerlook weinig vergevingsgezind. Het advies van Tegelstudio Nijkerk is dan ook om zeker deze tegel door ons gespecialiseerde tegelvloer leggers te laten leggen. Het zou zonde zijn als jouw marmerlook vloertegel uiteindelijk door minder goed legwerk niet tot zijn recht komt.

Marmerlook tegels
Uiteraard zijn ook de marmerlook tegels in alle soorten kleuren en maten te verkrijgen bij Tegelstudio Nijkerk. Marmerlook tegels hebben een chique en klassieke uitstraling dankzij de kenmerkende ader- en kristalstructuur. Een marmerlook vloer straalt luxe en klasse uit en is toepasbaar in iedere ruimte.

Een marmerenlook vloer kiezen kan uitstekend in onze uitgebreide in Nijkerk. Hier liggen onze marmerlook tegels prachtig verwerkt in o.a. één van onze vernieuwde showrooms. Daarnaast kunnen wij jou ter plaatse adviseren over alle zaken die te maken hebben met de keramische tegel.

Kom een keer langs of maak een afspraak! 033 245 0885.

Graag tot snel!
Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk