Vakantie of verbouwen


Yes! Het vakantiegeld is weer gestort! En nu? Je voelt jezelf heel even rijk, maar nu?! Je kan het op je spaarrekening zetten, op vakantie gaan of toch die lang gekoesterde droom, een nieuwe badkamer, gaan realiseren!

Oftewel wordt het een vakantie of verbouwen?

Vakantie is natuurlijk heerlijk en iets waar je het hele jaar naar uitkijkt. Dat je eindelijk even helemaal niets hoeft te doen, behalve lekker luieren, beetje zwemmen en lekker eten. Wie houdt er niet van… iedereen wel! Maar… een vakantie is na twee weken vaak weer voorbij. En natuurlijk geniet je nog na van de leuke ervaringen, de rust en de mensen die je ontmoet hebt en niet te vergeten die leuke foto’s en grappige filmpjes die je tijdens je vakantie hebt gemaakt. 

Mooie herinneringen zijn heel belangrijk om te maken, maar dat hoeft niet perse op vakantie. Want als je die lang gekoesterde badkamer nu eindelijk mag gaan maken, kan dit ook hele mooie herinneringen opleveren. De eerste keer dat je bijvoorbeeld (eindelijk) heerlijk uren kan genieten van jouw bad, even een momentje voor jezelf na een drukke week, of je baby die voor het eerst zijn of haar eerste badje krijgt, of die puberzoon die ineens wel heel lang wegblijft in jouw droombadkamer met zijn nieuwe vriendin 😉

Daarnaast levert het eindresultaat van de verbouwing je uiteindelijk langer plezier op dan twee weken vakantie.

Badkamer, keuken, vloer- of wandtegel – you can do it all!

Welke verbouwingsdroom je ook hebt, wij van Tegelstudio Nijkerk hebben meerdere dromen mogen realiseren. Het leuke aan deze dromen is dat er altijd verschillende keuzes uit komen. De één houdt van een strak, de ander modern, industrieel of juist landelijk. Tegenwoordig is een mix van diverse stijlen ook hot! Want bij een rustige vloer, mag het best een apart of gekke wandtegel zijn. Het ligt er helemaal aan waar je van houdt en wat je met de rest van je inrichting doet qua kleuren en meubels.

Inspiratie opdoen of advies nodig? Kom langs, maak wat foto’s van jouw ruimte die je wilt verbouwen en we laten jouw meerdere mogelijkheden zien wat bij jou past. Klik hier waar je ons kunt vinden.

Graag tot snel!
Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk