Tijd voor verandering in huis? 5 TIPS!!

Jordi, tegelspecialist, tegelstudio

De zon schijnt en de lucht is blauw,

verandering in en om het huis, kom maar gauw!

Het is niets leuker dan te dromen over die ene ruimte in huis die toch echt toe is aan verandering. Maar hoe en wat willen wij eigenlijk gaan veranderen? Dus worden er meerdere winkels bezocht, internet wordt afgestruind en liggen er ondertussen diverse woonmagazines op tafel. En toch is het nog steeds niet duidelijk hoe de ruimte ingedeeld moet worden en dan nog niet te denken aan al die rommel! Daarom 5 Tegelstudio tips speciaal voor jou over hoe je dit goed kan aanpakken.

Tip 1. Overzicht

Ben je eruit welke ruimte wel een verandering mag gaan krijgen? Ga dan alvast opruimen in die ruimte. Zo oogt de ruimte nog groter en heb je een beter overzicht.

Tip 2. Foto’s maken

Maak foto’s van de ruimte die je wilt veranderen. Zo kan je deze opslaan op je computer of uitprinten en er een moodboard van maken. Hiermee schep je een duidelijker beeld van je ideeën en kan je deze wat meer uitwerken.

Tip 3. Is alles in de ruimte echt aan verandering toe?

Tegenwoordig is weinig meer oud of echt aan vervanging toe. Weeg dus af of al hetgeen je in gedachten hebt voor die ruimte om te veranderen wel echt nodig is.

Hierbij een tweetal (vrij kleine) aanpassingen en voor het oog een mega verandering.

 

Tip 4. Wie het kleine niet eert…

Het is heel begrijpelijk dat je het liefst alles in ene keer aan wilt pakken. Anderzijds is zo nu en dan een verandering veel beter te doen. Het scheelt een hoop stress en je bent veel minder in een keer qua kosten kwijt als je het in stappen doet. Kijk naar wat je eerste prioriteit heeft en doe dat eerst. De rest kan later ook. Een huis is om van te genieten en niet om gestrest van te raken.

Tip 5. Advies op maat

Elk woonbedrijf vindt dat hij/zij het beste advies geeft. Maar is dit wel echt zo?! Wij van Tegelstudio Nijkerk vinden het belangrijk dat het advies ook echt op maat moet zijn en dus wel echt bij jou moet passen. Wij houden van eerlijkheid. Dus mochten wij denken dat het op een andere manier toch net wat beter in jouw ruimte uitkomt of beter staat dan wat je zelf in de gedachten had, dan geven wij dit dus wel aan. Zo zijn wij eerlijk naar onze klanten en naar onszelf. Maar uiteraard heb jij het laatste woord.

 

Meer willen weten of zien van Tegelstudio Nijkerk? Kom langs!

Graag tot snel!

 

Groet,

Jordi van de Veen
Tegelspecialist Tegelstudio Nijkerk