Terugblik met een WAUW

Ook voor ons zit de zomervakantie er aan te komen. En wat hebben we toch weer mooie projecten mogen verzorgen het afgelopen seizoen! 

Een greep uit onze projecten 2018
Het zijn er veel, heel veel. En elke project heeft weer zijn eigen unieke doel. Maar het uiteindelijke doel waar wij en de klant natuurlijk voor willen gaan is het ‘WAUW’ effect. Er wordt van tevoren een keuze gemaakt in tegels en/of PVC, maar hoe het er uiteindelijk uit gaat zien blijft natuurlijk voor de klant wel een beetje spannend!

Trots!
Maar wij kunnen oprecht en met trots zeggen dat wij dat ‘WAUW’ effect het afgelopen seizoen wel weer hebben overtroffen, zowel voor de klant als voor Tegelstudio Nijkerk.

Het is fijn en goed te zien dat mensen voor ons kiezen, maar waarom eigenlijk? Dit verschilt per klant. Zo hebben we onder andere het project voor de kantine van Voetbalvereniging Veensche Boys in Nijkerkerveen een aantal ruimtes mogen voorzien van tegels. Onze collega is er toen ook heen geweest en heeft een interview afgenomen voor onze nieuwsbrief van mei 2018. Hieronder het interview…

Interview mei 2018 Tegelstudio Nijkerk met Dick Schouten

Eén van onze collega’s is afgelopen week het (bijna) eindresultaat gaan bekijken bij Veensche Boys in Nijkerkerveen:

We zijn heel vriendelijk opgevangen door Dick Schouten, de Voorzitter van de Veensche Boys. Leuk rondgeleid met uitleg erbij wat waar komt en waarom. Je kon ook goed merken dat Dick en alle mensen eromheen ook enorm trots zijn op het eindresultaat. Hij gaf aan dat zij in februari 2017 zijn begonnen en dat de opening 25 augustus 2018 moet plaatsvinden. ,,Er is enorm hard gewerkt door iedereen”, vertelde hij. ,,De bouwcommissie heeft alles in goede banen geleidt en de kantinecommissie is weer verantwoordelijk voor de inrichting. Zonder deze mensen waren we niet al zover gekomen.”

Uiteraard ook door ons de vraag gesteld… waarom Tegelstudio Nijkerk?
Dick: ,,Heel eerlijk hebben we wel bij drie bedrijven offertes aangevraagd en wat tegels laten langs brengen. Tegelstudio Nijkerk had de mooiste tegels én de mooiste prijs voor ons. Daarnaast hebben wij ook nog eens een mooi sponsorbord erbij gekregen.”

En we gaan door!
We hebben weer een hoop mooie projecten op de planning staan en daarnaast zijn wij ook bezig om jullie nóg meer sanitair te kunnen laten zien in onze showroom. Hoe/wat/waar?
Blijf ons volgen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Zomervakantie!
Wij gaan even een weekje dicht en wel van 19 juli t/m 29 juli 2018. Voor de rest zijn wij gewoon open!

Ook onze nieuwsbrief elke maand ontvangen? En als eerst op de hoogte van acties, tips en vernieuwingen? Leuk! Schrijf je in en klik hier.

Graag tot snel weer!
Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk