Tegelstudio Nijkerk en laminaat?

Tegelstudio Nijkerk en laminaat?
We begrijpen dat je wellicht een beetje verbaasd bent dat wij nu ook laminaat aanbieden. Want wij zijn toch de masters in tegels 😉?

Ja, en dat blijven wij ook, maar wij willen onze klant nog meer kunnen voorzetten.Waarom laminaat?
We krijgen steeds meer de vraag of wij naast tegels en pvc ook laminaat kunnen aanbieden.

Waarom? Omdat de klant graag alles onder één dak besteld. Voorbeeld: Bij een nieuwbouwhuis moet het hele huis aangekleed worden. Beneden kiest men dan vaak voor een tegel- of pvc-vloer, maar voor boven vindt men laminaat praktischer. Het is dan wat goedkoper en makkelijk zelf te leggen, zelfs als je niet zo’n handige Harry bent. 

Wij hebben daarom besloten om laminaat te gaan aanbieden. En niet zomaar laminaat, maar een goede kwaliteit laminaat die diverse voordelen biedt.

Alle voordelen op een rij:

  • 15 – 25 jaar garantie.
  • Series met extra lange en brede planken.
  • Laminaat in visgraatmotief.
  • Makkelijk zelf te leggen, dus kostenbesparend.
  • Je voelt de structuur die je ziet.
  • Uitgebreide collectie in verschillende kleuren en prijsklassen.

Kies het laminaat die bij jouw stijl past
Er zijn diverse sfeerstijlen die goed te combineren zijn met een laminaatvloer. De soorten laminaat die wij aanbieden zijn daarom met diverse stijlen te combineren. Hieronder een aantal stijlen als voorbeeld.

Classic glamour – Klassiek/metallic/luxe
Goed te combineren met diepe donkere kleuren zoals donkerblauw, donkergroen en zwart. Een mooie visgraat laminaat met metallic accessoires in goud, brons en koper maken het helemaal af en geven je interieur een extra glamour boost.

Scandic dreams – Scandinavisch/licht/natuurlijk
Een stijl met lichte en natuurlijke materialen waarin eenvoud en rust de basis zijn. Te combineren met een witte of blank houtlook laminaatvloer, net zoals in meubels en accessoires. Daarnaast spelen vergrijsde tinten en pastellen een belangrijke rol. Met planten haal je een vleugje natuur in huis.

Green nature – Planten/groen/rustiek/hout
Een stijl met veel natuurlijke materialen, waar planten en groen de boventoon voeren. Texturen met een doorleefde of verweerde look zijn populair, denk aan hout met zichtbare noesten. Rustieke vloeren in warme bruintinten zijn een mooie basis voor deze stijl. Het gaat ook mooi samen met het groen.

Experimenteel design – Modern/contrast/kleur/design
Een stijl geïnspireerd door strakke lijnen en spannende contrasten. Materialen die in deze stijl veel gebruikt worden zijn glas, beton, natuursteen en staal. Kleurtinten in deze stijl zijn zwart en grijs met als tegenhanger felle kleuren in geel, groen, blauw en rood. Een mooi licht eiken laminaat vloer zou de stijl compleet maken.

Onze collectie laminaat bekijken? Kom dan langs in de showroom. Dan bekijken we samen de mogelijkheden, onder het genot van een lekker bakje koffie of thee. 

Graag tot ziens bij Tegelstudio Nijkerk.

Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk