Op ieder potje past een deksel!

Zo ook in het kleinste kamertje van je woning (tegelkundig gezien dan hè 😉 ).

Doorgaans zit je ongeveer 50 minuten per week op het toilet, dat is zo’n 43 uur per jaar. In ons leven brengen we gemiddeld 1 tot 3 jaar op het toilet door en dan wil je toch wel op een beetje leuk ingericht toilet zitten.

Een toiletbezoek gaat vaak gehaast, maar vooral thuis is het ook wel zo’n momentje voor jezelf. De beste ideeën komen soms in je op, als je een tijdje op het toilet zit. Maar hoe richt je een toilet nou goed in?!

Kijk goed naar de stijl van je woning. Het is mooi om het toilet daarin mee te nemen. Dus hou je van strak, modern of landelijk, neem de keuze in tegels voor je toilet daarin mee. Je kunt ook een mix van modern en strak gebruiken. Bijna alles is mogelijk. Daar zit vast een luchtje aan. Nou nee hoor, want bij Tegelstudio Nijkerk is er echt voor ieder wat wils!

Naast een mooie tegel uitzoeken is het ook handig om op een paar dingen te letten bij het inrichten van het toilet. Want waar gaat het vaak fout?

Denk bijvoorbeeld bij het verbouwen van het toilet ook aan je leeftijd. Een wat lager toilet is praktisch bij een gezin met kids en een hoger toilet is weer praktischer voor de oudere mensen.

Een wasbakje is ook altijd zo’n dingetje. Vaak wordt deze uit de toiletruimte gehaald voor de extra ruimte, maar dat is echt niet nodig. Er zijn verschillende maten wasbakjes die je op kunt hangen. Ook één waar je je knieën niet aan stoot.

Hieronder hebben wij een paar foto’s van een aantal toiletprojecten.

Meer weten?
Check voor de vele andere mogelijkheden in tegels onze website of kom langs in onze showroom.

Graag tot ziens.

Jordi van de Veen
Tegelspecialist Tegelstudio Nijkerk