Op de koffie bij een klant!

Familie van Dijk, Nijkerk.
Project: Keuken, bijkeuken, woonkamer, badkamer, toilet.
Soort tegels: Zwarte tegel / houtlook tegel / betonlook tegel / steigerhout look tegel.

Het is altijd leuk om goede recensies te mogen ontvangen van klanten, maar hoe vonden klanten het nu echt gaan en wat is het resultaat geworden?! Deze vragen kunnen niet beter beantwoord worden dan gewoon op de koffie te gaan bij de klant zelf!

De Familie van Dijk was leuk verrast toen zij een telefoontje van Tegelstudio Nijkerk ontvingen met de vraag of wij langs mochten komen voor een kort interview. Mevrouw van Dijk vond dit helemaal prima!

Aankomend bij hun mooie vrijstaande huis tussen de weilanden, doet mevrouw Van Dijk vriendelijk de deur open. In de hal is direct te zien dat de familie goed over dingen heeft nagedacht, waardoor het er strak, maar vooral gezellig uitziet en aanvoelt. Op de begane grond is er alleen met tegels gewerkt, maar de kleuren en het soort tegel zijn op een hele goede manier uitgekozen en toegepast.

Verder binnenkomend in de keuken, waar vanuit de hal de stoere zwarte tegel doorloopt naar de keuken, zit ook aansluitend de sfeervolle woonkamer. In de woonkamer heeft de familie gekozen voor een houtlook tegel. De stoere zwarte tegel vanuit de keuken en de sfeervolle houtlook tegel in de woonkamer geven een heel mooi kleurcontrast.

Gezellig zittend aan de keukentafel met een kop koffie en uitzicht op de schapen, stellen wij mevrouw van Dijk wat vragen… want hoe is familie van Dijk bij Tegelstudio Nijkerk terechtgekomen?!

Mevrouw van Dijk zag een flyer van ons en kende toevallig ook een aannemer die met ons werkt. Daardoor was de interesse gewekt en zijn toen bij Tegelstudio Nijkerk langs gegaan. ,,Er is zo enorm veel keus bij Tegelstudio Nijkerk en gelukkig werd er goed advies gegeven, waardoor de keus voor ons wat makkelijker te maken was.’’
Er zijn een aantal voorbeeld stalen van tegels meegegeven, zodat er thuis rustig naar gekeken kon worden. Mevrouw vond dit erg prettig: ,,Je kan het dan nog beter bekijken en wat beter op je in laten werken.’’
Daarnaast vinden zij het ook erg prettig dat Tegelstudio Nijkerk in de buurt zit. ,,Wij kopen dan het liefst bij een bedrijf in de buurt, helaas lukt dat niet altijd, maar bij Tegelstudio Nijkerk hebben wij het dus wel kunnen vinden’’, gaf mevrouw aan.

Het bestellen en het leggen ging ook allemaal naar wens. Mevrouw gaf aan dat met het inrichten van zo’n huis het soms wel wat rommelig kan zijn, dus zijn blij dat het allemaal klaar is en zij nu heerlijk van hun nieuwe huis kunnen gaan genieten.

Na het kopje koffie heeft mevrouw Van Dijk een korte rondleiding gegeven, waardoor wij ook foto’s hebben kunnen maken van alle resultaten.

Het toilet en de badkamer hebben zij in soortgelijke kleuren gebruikt als in de hal, keuken en woonkamer. In het toilet ligt de robuuste zwarte tegel met op de achterwand van het toilet de steigerhout look tegel. Deze combinatie geeft een stoere en tegelijkertijd warme sfeer. In de badkamer is er een mooi betonlook tegel gebruikt in een warme kleur tint. In deze sfeervolle badkamer kan de familie heerlijk bijkomen van de drukke dagen.

Na de rondleiding hebben wij de heer en mevrouw Van Dijk vriendelijk bedankt voor hun gastvrijheid.

Wauw, wat een mooi huis en wat een fijne mensen! Nogmaals bedankt!!

Ook op zoek naar een ruim assortiment, fijn advies en de mogelijkheid hebben om thuis wat te kunnen bekijken?! Bel of mail ons voor een afspraak. Wij helpen u graag!

Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk