Onze vraag maar raak topperrr!

Dit keer is onze vraag maar raak topper… Jordi van de Veen.

Al vaak voorbij zien komen, maar wat weten we eigenlijk van hem… behalve dat hij tegelspecialist is en er goed gekleed uit ziet ;-).
Daarom nu aan Jordi om wat leuke vragen te beantwoorden, want hoe is Jordi in de tegelwereld terecht gekomen? En wat zijn Jordi zijn ervaringen.

Wie ben je, Jordi van de Veen, en waar kom je vandaan?
Ik ben de zoon van Johan en Bea van de Veen, 28 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Nijkerkerveen. Inmiddels woon ik samen met mijn vrouw en pasgeboren dochter Beau met veel plezier in Nijkerk.

Wat was de voornaamste reden om in de voetstappen van jouw vader te treden?
Van kleins af aan zag ik mijn vader bezig met de verkoop van wand- en vloertegels en liep ik er regelmatig als klein jongetje naast. Dus het is eigenlijk met de paplepel ingegoten. Daarnaast sprak mij het contact en de verkoop met klanten erg aan. Nadat ik mijn opleidingen had afgerond bij een ander bedrijf, besloten we samen dat ik voor Tegelstudio kwam werken.

Op welk  moment ben je het meest trots? En waarom?
Het meest trots ben ik op het moment dat ik mede-eigenaar ben geworden van Tegelstudio Nijkerk. Vanaf dat moment konden we samen bouwen aan de toekomst.

Wat maakt jullie tegelbedrijf anders dan een ander tegelbedrijf?
Ons bedrijf onderscheidt zich van andere tegelbedrijven doordat wij tegel “fans” zijn.
Wij vinden ons vak oprecht leuk en we zijn erg geïnteresseerd in de ontwikkeling van tegels. Door onze interesse in tegels lopen wij vaak voorop met tegeltrends en is onze showroom altijd gevuld met de laatste ontwikkelingen op tegelgebied. Wij onderscheiden ons ook doordat wij het totaalplaatje bieden; wij leveren tegels en sanitair en kunnen dit ook allemaal vakkundig installeren.

Hoe zouden jullie klanten jou omschrijven, denk je?
Ik denk en hoop dat klanten mij omschrijven als een enthousiaste tegel- en sanitair adviseur die kennis van zaken heeft. En daarnaast hebben we ook hele lekkere koffie, waar de klanten ook erg blij van worden☺.

Wat is de slechtste verkoopervaring die je hebt meegemaakt?
Slechte verkoopervaringen heb ik nooit gehad, iedereen is anders en als je daarop inspeelt kom je er altijd samen uit.

Wat voor type projecten hoop je over vijf jaar te hebben/doen?
Over vijf jaar hoop ik dat we nog steeds de particuliere markt en aannemers uit de buurt bedienen en daarnaast ook de grotere projecten zoals hotelketens, appartementencomplexen en woningbouw voorzien van tegels en sanitair.

Wat zijn je verdere ambities?
Mijn ambities zijn om met Tegelstudio Nijkerk nog meer te groeien tot een bedrijf dat mensen ontzorgt op het gebied van badkamers tegels én sanitair.

Tip van Jordi van de Veen als ondernemer?
Probeer je altijd te verplaatsen in de klant die bij jou mogelijk gaat kopen. Richt je showroom daarop in en pas je verkoopgesprek daarop aan. Kortom luister naar de klant!

Ontdekken of Jordi echt zo vakkundig en goed gekleed is? Dat kan! Wij zijn van maandag tot en met donderdag geopend tot 17:30 uur, vrijdag tot 20:00 uur en op zaterdag tot 15:00 uur! Tot dan!

Groet,

Team Tegelstudio