Onze vraag maar raak topperrr!

In deze blog zetten wij onze eigen Captain van Tegelstudio Nijkerk op de voorgrond:

Johan van de Veen, onze tegel-Wikipedia. Hij weet écht altijd alles!

En dus vinden wij het leuk om ook onze eigen captain eens aan het woord te laten over hoe Tegelstudio Nijkerk tot stand is gekomen en wat onze kracht is. Zelf staat hij niet echt om dit interview te springen, want Johan is natuurlijk veel liever bezig met tegels 😉 .

Wie is Johan en waar kom je vandaan?
Mijn naam Johan van de Veen, ik ben geboren en getogen in Nijkerkerveen, momenteel woonachtig in Nijkerk en gehuwd met Bea van de Veen.

Hoe is Tegelstudio Nijkerk ontstaan?
Tegelstudio is ontstaan doordat ik bij mijn vorige werkgever toch niet helemaal de weg kon vinden, dat wat ik graag zou willen. Ik kwam toen iemand tegen die een pandje te huur had, en ben daar van de een op andere dag samen met mijn vrouw de Tegelstudio begonnen.

Hoe lang bestaat Tegelstudio Nijkerk nu?
Ons bedrijf is eind 2004 opgericht, dus wij bestaan al weer 13 jaar.

Wat verkopen jullie precies?
Wij verkopen wand- en vloertegels, sanitair en pvc-vloeren, daarnaast brengen wij de materialen die wij verkopen ook aan. Hierdoor ontzorgen wij de klant en begeleiden het project van begin tot het eind zelf.

Wie zijn jouw klanten?
Onze klanten zijn heel divers, wij leveren door heel Nederland, en werken voor particulieren, aannemers en andere opdrachtgevers, zoals in vastgoed en horeca.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?
De mensen kiezen voor ons omdat wij met de beste producten en vakmensen werken. In onze showroom vind je uitsluitend kwalitatief goede merken, van leveranciers waar wij al jaren zaken mee doen. Uiteraard ook door onze manier van zaken doen, recht door zee en met een platte organisatie.
Wij komen onze afspraken na en proberen altijd met onze klanten mee te denken, zodat het eindplaatje mooi en binnen de geplande tijd klaar is. Daarnaast behandelen wij zowel de klant als het product met heel veel goede zorg en in een ongedwongen sfeer.

Waar kennen mensen jou nog meer van?
Veel mensen kennen mij nog wel van vroeger, ik werkte toen bij de lokale bouwmaterialenhandel in Nijkerkerveen, heb mij daar uiteindelijk kunnen ontwikkelen tot een echte tegelexpert. Door de tijd heen heb ik toch nog veel bij geleerd, vooral in de verwerking van tegels op de werkvloer, wat ons in de praktijk erg goed van pas komt.

Wat zijn je verdere ambities?
De fijne kneepjes van het vak aan mijn zoon Jordi van de Veen leren, zodat Tegelstudio voor de toekomst met een goede basis en vakmanschap zich verder naar een nog hoger niveau kan ontwikkelen.

Tip van Johan van de Veen als ondernemer?
Laat je eerst door een specialist goed informeren voordat je aan de slag gaat met je bouw- of verbouwingsproject, zodat je daarna geen vervelende obstakels tegenkomt, die je had kunnen vermijden.
Conclusie; kom naar Tegelstudio Nijkerk voor passend en eerlijk advies en ik weet zeker dat je hier vindt wat je zoekt ;-).

Johan van de Veen, Captain/tegelspecialist Tegelstudio Nijkerk

Johan in het echt ontmoeten?! Dat kan! Check onze openingstijden en kom langs.

 

Graag tot snel!

Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk