ONZE VRAAG MAAR RAAK TOPPERRR… Dorien

Wie is Dorien?

Ik ben Dorien Cronenberg, getrouwd met Lars en moeder van twee mooie zoontjes, Bram van bijna 6 en Daan van bijna 3. Ik ben de dochter van Johan en Bea en het zusje van Jordi. Sinds een jaar mag ik het Tegelstudio team versterken. Ik vind het ontzettend speciaal om samen met mijn ouders en broer te werken.

Waarom heb jij ook besloten om het Tegelstudio team te komen versterken?

Ik heb bijna vijf jaar in de kinderopvang gewerkt. Ik merkte dat ik de uitdaging een beetje kwijt was en dat ik iets wilde doen waar ik meer energie en uitdaging uit zou halen. Ik wilde iets écht anders! Het was een spannende stap; van het werken met kinderen naar tegels verkopen! Ondanks dat mijn hart echt bij kinderen ligt, vind ik het werken bij Tegelstudio ontzettend leuk en ben ik erg blij dat ik deze stap heb gemaakt. Het werk bij Tegelstudio is erg afwisselend en het is onwijs leuk om mensen te helpen bij het uitzoeken van een passende vloer en hen hierbij te adviseren. Er is uitdaging genoeg en ik kan me blijven ontwikkelen.

Wat is jouw affiniteit met de tegelwereld?

Eigenlijk begon ik echt op nul. Ik wist daadwerkelijk niks van tegels. Maar wanneer je met drie mensen werkt, die vol passie over hun werk praten en het werk echt vanuit hun hart doen, dan word je vanzelf enthousiast en wil je ook graag alles weten. Zij leren mij zo ontzettend veel. Zo mag ik regelmatig ‘even’ mee naar Italië om daar de kneepjes van het vak te leren. Ik weet inmiddels veel, kan me helemaal inbeelden hoe vloeren/badkamers zullen worden en vind ik het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Inmiddels is de affiniteit met de tegelwereld dus groot.

Wat is jouw kracht binnen het team?

Ik ben een rustig persoon en ik hou van orde en structuur. Ik denk dat ik degene ben die alles goed overziet en daardoor alles ruim op tijd in goede banen weet te leiden. Daarnaast hou ik van gezelligheid (net als mijn moeder), en ik denk dat wij dat samen erg goed uitdragen naar klanten. Wij vinden de binding met klanten belangrijk, de klant is koning. Dat willen wij uitstralen en ik denk dat ik daar een goede bijdrage aan lever. Tot slot ben ik erg creatief.

Hoe ga jij om als de dochter en het zusje van…?

Omdat ik met mijn familie werk voelt alles heel vertrouwd. Ik durf alles gewoon op te pakken zonder twijfel. Het leuke is dat ik ook erg vrij gelaten wordt. Zo heb ik laatst de aankleding van de showroom opgepakt en als zij het ermee eens zijn en het leuk vinden, laten zij mij heerlijk mijn gang gaan. Daardoor ben ik helemaal in mijn element. Daarnaast zien we elkaar op het werk wel echt als collega’s. Het voordeel ervan is dat je elkaar wel makkelijker dingen vraagt of zegt. We kennen elkaar door en door, wat maakt dat we goed op elkaar ingespeeld zijn en weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Maak de zin af: Jij bent echt pas tevreden als…?

…klanten zeer tevreden de deur uitgaan en wij van hen terugkrijgen hoe mooi het eindresultaat geworden is. Dat is waar je het voor doet toch?!

Benoem Tegelstudio in één zin?

Een warm familiebedrijf waar gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Tip van Dorien als creatief brein achter Tegelstudio Nijkerk?

Het uitzoeken van een vloer/nieuwe badkamer op basis van soms maar één tegel is erg lastig. Probeer daarom kleurstaaltjes van je keuken/meubels/gordijnen mee te nemen bij een bezoek aan ons. Je zult zien dat je je daardoor veel beter in kunt beelden hoe het zal worden. Door de stijl van je huis en interieur met je nieuwe vloer af te stemmen, houd je alles in dezelfde stijl en bereik je echt een mooi eindresultaat!

Groet,
Team Tegelstudio