NIEUW! Klik visgraat PVC

Nieuw in het assortiment van Tegelstudio…

Op zoek naar een mooie vloer met een chique uitstraling? Die je normaal alleen in grote kantoren of landhuizen vindt?

Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor jou… De klik visgraat PVC.  

Deze vloer heeft de luxe uitstraling van een houten vloer en het onderhoud van een vinyl vloer. Zo kan je toch die landhuis droom in jouw eigen interieur creëren, zonder er te veel kosten aan kwijt te zijn en er te veel werk aan te hebben. 

Klik, klak, klaar!

Als het zo’n luxe uitstraling heeft dan moet het zeker ook door een specialist gelegd worden?
Dat kan, maar het hoeft niet per se. Want als je een beetje handig bent, dan is het namelijk makkelijk zelf te monteren door de klikverbinding en dus hoeven er geen extra kosten te zijn voor de arbeid. 

Watervast!

De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem bieden een uitstekende bescherming tegen water en ander vocht. De klik visgraat PVC vloer is geschikt voor het gehele huis, dus ook voor toilet, badkamer en keuken. Én voor alle typen woningen en bedrijven. 

Erg onderhoudsvriendelijk

Spelende kinderen en huisdieren zijn voor de klik visgraat PVC ook geen probleem. Deze vloer is goed vlak afgewerkt en zorgt ervoor dat het vuil afstotend is. Daarnaast kan de vloer naadloos gelegd worden waardoor het vuil van bijvoorbeeld huisdieren hierin zich niet kan ophopen. Reinigen hoeft niet veel tijd te kosten en gaat snel en makkelijk met een stofzuiger, dweil of gewoon een natte doek. 

Sssst…

Wij hopen dat je een goede bel of een krakende deur hebt, want anders kan de buurman ten alle tijde zo bij jou binnenlopen. Want van het geluid van deze vloer ga je namelijk niet merken dat er iemand binnenkomt. Het geeft een gereduceerd loopgeluid. Op hakken lopen zal zelfs klinken alsof je gewone schoenen aan hebt. Het is geluid van het lopen op deze vloer is velen malen zachter dan op een laminaatvloer.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan snel langs in onze showroom. De klik visgraat PVC is leverbaar in vier verschillende kleuren!

Tot ziens bij Tegelstudio Nijkerk
Groet,

Team Tegelstudio Nijkerk