Make a wish! #verbouwingsplannen2018

Heb jij je verbouwing-wensenlijst al klaar voor het nieuwe jaar?

Het jaar 2017 is alweer bijna voorbij. Hoogstwaarschijnlijk weer een jaar waarin er een hoop gebeurd is, maar toch is net niet datgene gedaan wat je al jaren in je planning hebt staan. De keuken, badkamer of toilet worden dan weer doorgeschoven naar het nieuwe jaar.

Er komen altijd wel dingen tussendoor. Vaak zijn we ook druk voor iemand anders die op dat moment jouw hulp hard nodig heeft. Want het zusje van de zwager van mijn buurvrouw gaat verhuizen en ze hebben geen auto, maar jij wel! Of het huis van de oma van een vriendin van mijn zoon moet geschilderd worden en laat jij nou net schilder zijn 😉

En zo is er altijd wat.

Maar hoe kan je nu zorgen dat het in 2018 dan toch eindelijk wel gaat gebeuren?!
Maak een wensenlijst voor jezelf. Wat heb je in gedachten? Wat zou jouw wens zijn voor het nieuwe jaar? Een nieuwe badkamer, nieuwe vloer of een nieuw toilet?

Waar denk je aan? Wat zou je het liefst willen veranderen in huis? of wat is er echt hoog nodig?

Wij helpen je graag. Achter deze link kan je een wensenlijst invullen. Zet er ook meteen een tijdlijn aan vast en doe je best je eraan te houden. Zet een agendapunt in je (digitale) agenda voor de eerste zaterdag dat je vrij bent en kom ideeën en inspiratie opdoen!

Weet je wel wat er verbouwd of vernieuw moet worden, maar niet precies hoe of waar? Wij zijn je graag van dienst je hierin te adviseren. We hebben vele onmogelijke projecten mogelijk gemaakt.

Klik op de link ‘verbouwing – wensenlijst 2018’ en vul het in!

Wil je niet wachten tot 2018? Geen probleem! We zijn tot en met zaterdag 23 december gewoon open.

 

Graag tot ziens.

Groet,

Team Tegelstudio Nijkerk