LOVE is on YOUR floor! πŸ’•


Een vloer heeft veel te verduren. Een liefde die je mee naar je huis neemt en beter leert kennen op de vloer πŸ˜‰Β . Een liefde kost vaak ook mooie meubels en de plek waar jij jullie meubels neerzet is niet goed genoeg en de meubels moeten dus weer verschoven worden over je vloer.

Zitten jullie lekker verliefd te zijn in jullie huis, stoot je een glas om en die valt op de vloer en patst uit elkaar. Kinderen die met autootjes over je vloer heen rijden en met hun speelgoed mooie dingen bouwen op je vloer. En laat daar nou nΓ©t een broertje aankomen die het dan weer leuk vindt om die mooie toren om te gooien. Alles komt terecht op jouw vloer. Daarom is het van belang dat een vloer wel Γ©cht jaren mee kan gaan zonder dat er snel een kras of een barst in komt.

Wordt weer verliefd op jouw vloer
Is jouw vloer nu toch wel aan vervanging toe, maar denk je dat het te duur wordt om een nieuwe vloer te kunnen kopen? Wij van Tegelstudio Nijkerk kunnen zeggen dat er voor ieders budget een goede en een mooie vloer te koop is. Wij willen dat je weer verliefd wordt op je vloer en daarmee op je huis. Interieur maakt of breekt de sfeer van je huis. Er moet geleefd kunnen worden in een huis, maar wel met een fijne sfeer. Het is van belang om nu wel Γ©cht voor een goede vloer te gaan waar je dan weer jaren heel veel plezier aan beleeft.

Vloeren waar de vonken vanaf springen
Met meer dan 500 collectiesΒ wand- en vloertegels heeft Tegelstudio Nijkerk een enorm aanbod in de showroom. Zo vind je een product in ieder denkbaar formaat of iedere denkbare kleur. Er is altijd een tegel die bij jouw interieur past. Bij ons slaag je gegarandeerd.

Graag langskomen? Leuk! Onze openingstijden vind je hier.

Tot snel!
Groet,

Team Tegelstudio πŸ’•