Hoge kortingen bij Tegelstudio op 3, 4 & 5 juni 2021!

Op 3, 4 & 5 juni 2021 geeft Tegelstudio hoge kortingen weg!!!


25 % korting op wand- en vloertegels 

Tegelstudio heeft een ruim assortiment aan tegels, zowel wand- als vloertegels. Ben je nou op zoek naar een mooie keukentegel, een mozaïek of een betonlook tegel in 80×80? Tegelstudio heeft het allemaal! Op 3, 4 en 5 juni 2021 geven wij 25% korting op wand- en vloertegels. * Let op: de actiekasten zijn uitgezonderd van deze kortingsactie.


15 % korting op sanitair

Wij maken compleet nieuwe badkamers en daar hoort natuurlijk ook sanitair bij. Van chroom, tot zwart of brons sanitair, wij hebben het allemaal. Kom gerust eens kijken wat wij hebben op het gebied van sanitair en ontvang 15% korting.


10% korting op PVC en laminaat vloeren

Ben jij op zoek naar een prachtige PVC vloer van goede kwaliteit? Of ga jij liever voor een mooie laminaatvloer? Dan ben jij bij Tegelstudio aan het goede adres. Van prachtige houtstructuren, tot visgraat en betonlook pvc tegels. Alles is mogelijk! Ontvang 10% korting op jouw PVC of laminaat vloer.


Gebruik maken van deze kortingen?

Wil jij gebruik maken van deze hoge kortingen? Kom dan langs in onze showroom op 3, 4 of 5 juni 2021. Wil jij je voor de tijd alvast oriënteren? Dat kan! Graag zelfs, zo verspreiden we al het bezoek aan onze showroom een beetje. Bij een bezoek aan onze showroom willen wij je vragen om je te houden aan de volgende regels omtrent corona:

  • Bezoek met maximaal 2 personen onze showroom
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Een mondkapje is verplicht
  • Houdt minimaal 1.5 meter afstand.
| EXTRA | Verkoop van woonaccesoires op zaterdag 5 juni!

Op zaterdag 5 juni is ook Juuts Woonwinkeltje bij ons in de winkel. Judith verkoopt leuke woonaccessoires. Profiteer dus niet alleen van hoge kortingen, maar shop meteen leuke spullen voor in huis! Neem eens een kijkje op haar Facebookpagina of Instagram pagina.

Kom jij ook profiteren van deze hoge kortingen? Tot snel!
Tegelstudio Nijkerk
Ampèrestraat 16
3861 NC Nijkerk
033 – 245 08 85
info@tegelstudionijkerk.nl