Inspiratie en trends 2019

 

Met al weer een maand in het nieuwe jaar wordt het de hoogste tijd om te gaan kijken naar wat de trends op het gebied van vloeren voor 2019 gaan worden. Tegelstudio Nijkerk is (uiteraard) het hele jaar continue bezig met het bijhouden van alle trends en mogelijkheden.

En ook dit jaar zijn er heel wat verschillende soorten tegels te vinden. Nu kan het zijn dat je binnenkort een verbouwing op de planning hebt staan, maar dat je nog niet weet wat voor soort tegels je dan eigenlijk moet halen. Tegelstudio Nijkerk wil je een beetje op weg helpen… 

Visgraat

Wat te denken van een houtlook tegel in warme bruine tinten die dan eventueel in visgraat gelegd worden. Wat ook nog erg populair is zijn de hele rustige lichte vloertegels en dan het liefst in grote formaten zoals 75×75, 80×80, 90×90 of zelfs 120x120cm. Grote tegels zijn altijd al ontzettend populair geweest, dit zal dan ook dit jaar gewoon weer doorgaan. De grote tegels geven een huis echt een andere uitstraling.

De visgraat vloer is bezig met een comeback in elke kamer van het huis. De van oorsprong klassieke visgraat past goed in de hedendaagse woontrends: van nieuw klassiek en natuurlijk leven tot modern minimaal. De vloer komt door haar authentieke karakter vaker terug in woningen. Met een visgraat vloer combineer je de tijdloze uitstraling van hout!

Niet alleen houtmotieven maar ook steenstructuren zien we vaker in huis. Het resultaat is een luxe uitstraling, een moderne look en een heel natuurlijke indruk. Hieronder een impressie.

Vloerverwarming

Nu het winter is betekent het dat het vervelend is als je in de ochtend op de koude tegels moet lopen. Gelukkig is hier een oplossing voor: vloerverwarming. Vloertegels zijn hier de ideale toepassing voor, deze kunnen namelijk gebruikt worden in combinatie met deze verwarming. Zo hoef je nooit meer te wennen aan de koude tegels, als je je thermostaat dusdanig instelt zijn ze al warm voordat je uit bed stapt. Nu maar hopen dat je ze niet zo lekker vindt lopen dat je nooit meer je slaapkamer uitkomt, dit is natuurlijk ook niet de bedoeling 😉

Wij verkopen in onze ruime showroom tal van eigentijdse en stijlvolle wand- en vloertegels. Voor iedere leefruimte is er wel een oplossing. Kom een keer langs of maak een afspraak! 033 245 08 85.

Graag tot snel!

Team Tegelstudio Nijkerk