Uw huis in mediterraanse sferen | Portugese tegels 

Geef uw huis een dromiger tintje

Wilt u graag die saaie hal eens aanpakken of kan uw keuken wel eens een opknapbeurt gebruiken?

Dan is het heel mooi om deze te bekleden met Portugese tegels. De keuze is enorm!!

Uiteraard kunt u uw hele vloer of wand helemaal ermee betegelen, maar een gedeelte is ook een optie.

De Portugese tegels zijn te verkrijgen in veel motieven, vormen en kleuren. Door uw vloer of wandtegel bijvoorbeeld te onderbrekken met een aantal Portugese tegels krijgt u al een hele andere sfeer. Zo bent u van die saaie ruimte af en waant u zich in de mediterraanse sferen. En dat in uw eigen huis!

Goed om te weten

Portugese tegels worden gemaakt van een bodem van cement en een toplaag van marmerpoeder. Helaas is het wel zo dat de Portugese tegels wel snel vlekken en krassen. In een oud gebouw of een industriële look staan die krassen heel mooi bij de tegel, maar in een nederlandse woning vinden wij dat vaak niet zo prettig. Daarom zijn er namaaktegels. De namaaktegels zijn harder en krassen en vlekken daardoor niet. Het patroon ziet er wel versleten uit, maar is het dus niet. Voordeel is dat deze tegels niet behandeld hoeven te worden en ze blijven altijd zoals ze zijn. Daarnaast zijn deze namaak Portugese tegel ook nog goedkoper en de kwaliteit is veel beter dan de echte Portugese tegel. De vanafprijs voor deze namaaktegels liggen op € 60,00 per m2.

Een nieuwe traditie voor u?

Heeft u nu echt geen idee wat u zowel met de vloer, wand of plafond moet doen? Een van de velen tradities in Portugal is om het huis helemaal te betegelen met de Portugese tegels. Van de vloeren tot aan de muren en plafonds. U kunt deze optie natuurlijk altijd in uw achterhoofd houden 😉

De keuze is er reuze

In onze showroom kunnen wij u laten zien dat de Portugese tegel goed te combineren is met vele andere tegels. Wilt u graag zien of de Portugese tegel ook past bij uw interieur, dan kunt u gewoon een aantal voorbeeldstalen mee krijgen van Tegelstudio Nijkerk.

Kom langs of neem contact met ons op. Zoals altijd staat de koffie voor u klaar.

Wij zien u graag in onze showroom. Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Team Tegelstudio Nijkerk