Houtlook tegel… Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?!

Houtlook tegel…

Nauwelijks meer van een echte houten plank te onderscheiden

Hout is niet meer weg te denken in huis. Maar het staat ook zo warm en gezellig! Niet alleen maakt het hout dat in de kachel brand sfeer, maar er is zoveel te doen met hout. De meubels – hout op de muur – de vloer – accessoires.  Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets van hout te koop.

De natuurlijke look in huis vinden we fijn. Maar het onderhoud van hout vinden we vaak wat minder prettig. De houtlook tegel brengt hier verandering in. Want deze tegel maakt het niet alleen gezellig, maar is ook makkelijk in onderhoud. En daarom is de houtlook tegel ook één van onze meest verkochte tegels. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. De houtlook tegel past bij elk interieur. Dus waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan… in het kiezen van een vloer maar ook in het onderhoud?!

De reden dat onder andere onze houtlook tegels zo makkelijk in onderhoud zijn, heeft te maken met de productie van de tegels. De houtlook tegels worden gemaakt van een mengsel van klei zand en andere natuurlijke substanties, die onder hoge druk geperst en daarna gebakken worden op hele hoge temperaturen. Het eindproduct noemen we Porcellanato. Nee, het is niet iets om te eten, want het klinkt meer als een Italiaans gerecht, maar het is een product dat in onze tegels zit. Porcellanato neemt geen vocht op en is kras- en slijtvast. Ook kan Porcellanato goed tegen zuren. Het product is dus onderhoudsvrij. Daarnaast is het door de Porcellanato extreem bestendig, hygiënisch en mooi. Vandaag de dag is het mogelijk om reliëf en knoestjes aan te brengen, waardoor de tegel nauwelijks meer van een echte houten plank te onderscheiden is.

Weer wat geleerd vandaag 😉

Zoals bekend zijn we vandaag gestart met de drie dolle dagen… (16, 17 & 18 november 2017) dus je hebt deze week ook nog eens korting op wand- en vloertegels. Een extra mooi moment om de houtlook tegels te komen bekijken.

Zien we je vandaag, morgen of zaterdag? Zorgen wij voor een lekker hapje en drankje.

 

Tot dan!

Groet,

Team Tegelstudio Nijkerk