Hotelervaring gewoon bij jou thuis!


Het is even slikken en dan weer doorgaan, want de vakantie is zo goed als voorbij! Tijd om weer aan de slag te gaan en moeten we weer een jaar wachten op die ene vakantie.

Maar wat als je je relaxte vakantie ervaring thuis kan creëren? Creëren in jouw eigen badkamer bijvoorbeeld. Dé hotelervaring gewoon bij jou thuis! 

Kijk ‘ns rond in jouw huis en bekijk en bedenk wat jij graag zou willen veranderen. Het hoeft niet per se groots te zijn. In 2018 vinden we luxe zowel in kleine als grote dingen. Het is net wat je wilt en voor ieders budget zijn er mogelijkheden.

Tijd voor jezelf, ook na de vakantie
Het moet niet zo zijn dat je alleen tijd voor jezelf neemt in die 5 à 6 weken per jaar. Én zorg dat je ook niet alleen uitkijkt naar die twee of drie weken vakantie per jaar, maar dat je uit je werk ook thuis optimaal kan genieten van rust. Waar vind jij je rust in huis?

De woonkamer, keuken, de badkamer of gewoon in je slaapkamer? En nee dan bedoelen we niet de binnenkant van jouw ogen bekijken met rust ;-).
Je kan de desbetreffende ruimte zo inrichten als je zelf wilt. Strak, landelijk, mediterraans of industrieel? Of een mix van! Kies maar… wat past bij jou om jouw unieke hotelervaring te creëren.

Tipje van de sluier voor dit najaar
Dit najaar gaan we voor warme, diepe kleuren in huis. In combinatie met een gouden randje en een glanzend accent. We kiezen steeds vaker voor donkere meubels. En voor de badkamer liefhebbers onder ons is kraanwerk, naast chroom, ook in allerlei metallics te verkrijgen. En dan als kers op de taart… extra spiegels en andere reflecterende, glazen oppervlakken. Zo verhef je jouw rust ruimte tot de luxeplek die je absoluut verdient.

Jouw ideeën in het echt bekijken? Kom langs of maak een afspraak! 033 245 08 85.

Graag tot snel weer!

Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk