Hoe creëer je een knus en stijlvol toilet?

Februari staat bij Tegelstudio in het teken van het toilet. Met een toilet kan Tegelstudio heel veel leuks! Maar wat vind jij leuk voor jouw toilet? Wil jij je laten inspireren over wat er allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder! 

Als we heel eerlijk zijn, is het toilet over het algemeen niemand zijn favoriete plek in huis. Op de meterkast na is het hoogstwaarschijnlijk ook nog eens de kleinste ruimte van het huis. Ondanks dat brengt iedereen er best veel tijd door; maar liefst 1 tot 3 jaar van ons leven! Als je het zo bekijkt is het dus best fijn als je toilet er knus en mooi uitziet, toch? Dus wil jij van het kleinste hokje in jouw huis echt iets gezelligs maken? Dat begrijpt Tegelstudio en daar helpen wij jou graag bij!

De stijl van een toilet

Het is mooi om het toilet in dezelfde stijl te maken als de rest van het huis. Zo creëer je eenheid en rust. Gebruik bijvoorbeeld dezelfde materialen en dezelfde kleuren als in de badkamer of keuken. Wil je knallen met een te gekke kleur of een bijzondere tegel? Dan kan je ervoor kiezen om één muur (bijvoorbeeld de wand achter het toilet) te versieren met een accent. Denk bijvoorbeeld aan hexagontegels, stroken, een mozaïek of laat de  vloer doorlopen op de achterwand. Kleed het toilet aan met mooie verlichting en leuke accessoires als foto’s. De juiste verlichting zorgt voor sfeer en de juiste accessoires maken het toilet helemaal af! Kortom, mogelijkheden genoeg!

De nieuwste trends

De trends op het gebied van toilettegels zijn de hexagontegels (zeshoeken), en de langwerpige tegeltjes in felle kleuren. De langwerpige tegels worden vaak in visgraat geplakt. Gaaf én modern! Ook de achterwanden voorzien van een houtlook doen het goed. Het geeft een warme uitstraling aan het toilet. Erg mooi in combinatie met betonlook tegels. Daarnaast doen de strookjes op de achterwand het erg goed. Dit geeft een stoere en speciale touch. Tot slot maken de decortegeltjes in verschillende designs jouw toilet helemaal af!

 

 

 

 

 

 

What’s new?

De tegelwereld ontwikkelt zich voortdurend. Tegelstudio gaat hierin mee en blijft zich vernieuwen. We hebben veel nieuwe tegeltjes binnen gekregen om jouw toilet om te toveren tot een stijlvolle en knusse ruimte! De nieuwe tegeltjes variëren van moderne kleuren tot oud gemaakte tegels. Landelijk, modern, knus, oud; alles is mogelijk! Bekijk hieronder een greep uit onze nieuwe aanwinsten: 

 

 

 

 

 

Laat je inspireren!

Vind je het lastig om te bedenken wat jij precies wilt met het toilet? Bekijk dan hieronder een aantal projecten van ons: