Hallo December!

December… de drukste maand van het jaar, maar ook de gezelligste! Overal sfeervolle en vonkelende lichtjes. Samen een kerstboom zetten en versieren. Familie en vrienden die gezellig langskomen om samen te eten en leuke bordspelletjes te spelen.

December is een magische maand. Maar naast al die gezellige drukte is er ook weer een nieuw jaar in het vooruitzicht. Een jaar waarin je misschien eindelijk die droomkeuken of verbouwing gaat realiseren. Of wellicht gaat verhuizen. Tip… Maak een plan!

Maak jouw woondoelstelling voor 2020!

Elk jaar stel je weer een nieuw plan op, dat je dingen anders wilt gaan doen. Maar dan komt er weer van alles tussen en wordt het wéér een jaar verschoven. Pak het dit jaar anders aan. Maak een doelstelling en pak het stap voor stap aan.
Maar begin bij de eerste stap. Wat wil je verbouwen? Wil je meer ruimte creëren of meer licht? Een mooie open keuken of juist dicht? Wat is het budget? Heb je een handige ‘Harry’ in de familie of moet er toch een aannemer ingehuurd worden? Want dat verandert de kosten.
Beschrijf voor jezelf zowel de huidige situatie en de goede kanten daarvan, want die wil je wellicht behouden. En vergeet de tekortkomingen niet. Want dat is één van de redenen waarom je gaat verbouwen.

Rome is ook niet op één dag gebouwd

Zodra je de woondoelstelling voor 2020 gereed hebt, dan ga je informeren naar de mogelijkheden en wordt het een plan. Wij kunnen jou hierbij helpen. Want we begrijpen heel goed dat je soms door de vloeren de tegels niet meer ziet 😉. En daarom hebben wij een heerlijk koffieapparaat zodat we onder een genot van een lekker vers bakje koffie samen alles op een rijtje kunnen zetten en een structuur maken van jouw plan.

Kom langs in onze showroom of bel en maak een afspraak.

Gewijzigde openingstijden i.v.m. feestdagen

Langs deze weg willen wij ook graag laten weten dat wij in verband met de komende feestdagen gesloten zijn van woensdag 25 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020. Op donderdag 2 januari staat de koffie weer voor jou klaar! 

Namens Tegelstudio Nijkerk wensen wij jou, je familie en vrienden fijne kerstdagen, een gezellige jaarwisseling en alvast de beste (woon)wensen voor 2020!

Feestelijke groet,
Team Tegelstudio Nijkerk