Haal de NATUUR in HUIS


Écht warm is het nog niet en als we nog niet optimaal kunnen genieten van buiten, dan halen we buiten gewoon naar binnen!

NATUURLIJK(e) vloeren
Met de natuurlijke materialen laat je jouw huis nóg groter lijken. En het is allemaal ook lekker fris. Denk bijvoorbeeld aan een lichte vloeren. Betonlook- en houtlook tegels zijn de meest populaire, maar hier zijn meerdere kleuren en mogelijkheden in. Een houtlook tegel eiken is een mooie en lichte vloer waar je ook alle kanten mee op kunt. Daarnaast is en blijft de betonlook tegel ook erg mooi en deze is ook voor verschillende woonstijlen te gebruiken. Maar om meer rust en ruimte te creëren is een lichte betonlook tegel een mooie en rustige optie. Maar vergeet onze PVC-vloeren niet. Ook onze PVC-vloeren zijn zowel in houtlook als in betonlook te verkrijgen en uiteraard in verschillende kleuren en maten.

De SFEER van de natuur
Om meer sfeer vanuit de natuur in jouw huis te brengen, denk dan ook eens aan natuurlijke meubels en/of accessoires van hout. Tegenwoordig mag er zoveel en staat bijna alles bij elkaar. Het ligt er alleen aan waar je van hou(d)t. Wil je binnenkomen en meteen de rust in je huis voelen, houd het dan ook echt bij lichte en wat warme kleuren. Houd je van wat meer uitdaging geef je muur een kleur en zet wat meer kleurrijke accessoires neer. Trek de kleuren en zelfde door stijl ook door in je tuin.
Maar houd het dichtbij de natuur. Dat, als je de tuindeur open doet, de verbinding van binnen naar buiten loopt.

Ook jij hebt GROENE-vingers
Een aantal planten in huis doet een mens ook goed. Planten verbeteren namelijk in huis de luchtvochtigheid, waardoor gezondheidsklachten als hoofdpijn, rode ogen en hoestbuien kunnen verdwijnen… Niet dat wij plantenspecialisten zijn 🙂 , maar na het leggen van een tegel- of pvc-vloer, hebben wij wel een hele hoop gezellige eindresultaten mogen zien met daarin toch ook wat planten her en der.  Zowel in de woonkamer als de slaap- en badkamer. Dus wij kunnen je ook vertellen hoe je het een en ander in kan richten en waar aan te denken om jouw huis nóg sfeervoller te maken.

Graag langskomen om samen nóg meer ideeën op te doen en een plan van aanpak te maken? Leuk! Onze openingstijden vindt je hier.

 

Tot snel!
Groet,

Team Tegelstudio