Groot, Groter, Grootst…

Waar er vroeger alleen maar 30 x 30 tegels te verkrijgen waren, zijn ze er tegenwoordig in bijna alle soorten en maten. De groot formaat tegels zijn nu enorm in opkomst.

Het staat strak, modern en geeft een rustige uitstraling. De tegel die Jordi vasthoudt op de foto is maar liefst 1.20 x 1.20 m.Waan je in ruimte!
De keuze van het formaat tegels is bepalend hoe de ruimte eruit komt te zien. De groot formaat tegels zorgen voor een ruimtelijk effect. Zelfs in kleinere ruimtes. Hoe dit kan? Doordat er weinig voegen nodig zijn lijkt het één geheel. De voeg maakt de tegel meer aanwezig, maar door de grootte van de tegels heb je daarvan minder nodig en zijn er daardoor ook minder voegen. 

Kleur maakt ook verschil
Houd je van ruimte en kies je voor een groot formaat tegel, let dan ook op welke kleur tegel je kiest. Kleur heeft ook effect op de ruimte. Kies in een kleine ruimte bij voorkeur voor een licht gekleurde tegel, die zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt. Een groot formaat marmerlook tegel maakt een ruimte vaak weer drukker en lijkt daardoor minder ruim. 

De velen voordelen van de groot formaat tegels:

  • Ruimtelijk effect
  • Minder voegen 
  • Weinig onderhoud
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geschikt voor alle ruimtes in én om het huis
  • In verschillende formaten verkrijgbaar

Nieuw!
Zoals je weet hebben wij een hele mooie nieuwe showroom opgezet het afgelopen jaar. Nu is hier weer een badkameropstelling extra bijgekomen die uit alleen groot formaat tegels bestaat, zodat jij in onze showroom het ruimtelijk effect van deze tegel alvast zelf kunt ervaren. 

De nieuwe showroom bekijken of meer informatie? Kom dan langs in onze showroom. Dan horen wij graag waar je naar op zoek bent en bekijken we samen alle mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Tegelstudio Nijkerk.

Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk