De R is weer in de maand

We voelen het nog niet qua kou, maar we zitten er al wel in! De R in de komende maanden betekent nog beter voor jezelf zorgen. Weer meer vitamientjes eten en denken om je weerstand.

Het wordt weer vRoeg in de avond donker. We zitten weer vaker binnen, omdat de dagen korte lijken. En dus zitten we weer lekker knus samen op de bank met het kacheltje aan. Maar hoe knus zit jij er eigenlijk bij?

Opruimen geblazen.
Wanneer je om je heen kijkt ben je dan blij met jouw inrichting? Past alles nog bij elkaar of zijn er door de jaren heen diverse spullen gekocht waardoor het er een beetje rommelig uitziet. Ga lekker ruimen! Maak jouw huis weer jouw thuis. Doe een ander kleurtje op de muur, verplaats of verander wat meubels. Zo heb je al snel van een kleine aanpassing een grote verandering!

En ben je zover dat je jouw gehele interieur anders wilt? Dan hebben wij genoeg ideeën en een ruime showroom om jou de vele mogelijkheden aan stijlen en kleuren te laten zien!

PVC is hot!
De pantoffels komen langzamerhand ook weer tevoorschijn. En dat terwijl dit tegenwoordig niet meer nodig is. Bekend is dat er onder een tegelvloer vloerverwarming gelegd kan worden, maar wat veel mensen niet weten is dat dit ook bij een PVC-vloer mogelijk is.

Onze collectie PVC-vloeren stralen de luxe kwaliteit uit van een echte houten vloer. De kwaliteit die wij in ons assortiment hebben is altijd geschikt voor woonkamer en kantoor. PVC voelt zacht aan en wordt tegenwoordig slijtvast geproduceerd. Met de aanschaf van een PVC-vloer haal je een duurzame vloer in huis die jarenlang woonplezier gegarandeerd.

Ga voor kwaliteit.
Wanneer je kiest voor tegels, sanitair of een PVC-vloer, kies je voor een kwaliteitsproduct. Deze producten geven jouw interieur karakter. De hoogwaardige uitstraling wordt versterkt door een sterk staaltje verwerking. Kies daarom voor gegarandeerde kwaliteit en laat het over aan onze vakmensen.

Bekijk wat jij allemaal kan doen met jouw inrichting. Met meer dan 500 wand- en vloertegels is er voor ieder wat wils én voor elk budget!

Kom een keer langs of maak een afspraak! 033 245 0885.

Graag tot snel!
Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk