Black Friday Deals bij Tegelstudio op 24, 25 & 26 november 2022!

Bespaar tot 20% korting* tijdens de Black Friday Deals op 25, 26 en 27 november 2022. De kortingen zijn geldig op wand- en vloertegels, PVC, laminaat en sanitair. 


20 % korting op wand- en vloertegels 

Tegelstudio heeft een ruim assortiment aan wand- en vloertegels. Ben je nou op zoek naar een mooie keukentegel, een mozaïek of een betonlook tegel? Tegelstudio heeft het allemaal! Ga jij liever voor grootformaat tegels of een prachtige marmerlook? Ook daarvoor ben je bij Tegelstudio aan het juiste adres. Op 24, 25 en 26 november 2021 geven wij 20% korting op wand- en vloertegels. * Let op: de actiekasten zijn uitgezonderd van deze kortingsactie.


15 % korting op sanitair

Wij maken compleet nieuwe badkamers en daar hoort natuurlijk ook sanitair bij. Van chroom, tot zwart of brons sanitair, wij hebben het allemaal. Kom gerust eens kijken wat wij hebben op het gebied van sanitair en ontvang 15% korting tijdens onze Black Friday Deals.


10% korting op PVC en laminaat vloeren

Ben jij op zoek naar een prachtige PVC vloer van goede kwaliteit? Of ga jij liever voor een mooie laminaatvloer? Dan ben jij bij Tegelstudio aan het goede adres. Van prachtige houtstructuren, tot visgraat, Hongaarse punt en betonlook pvc tegels. Alles is mogelijk! Ontvang 10% korting op jouw nieuwe PVC of laminaat vloer.


Gebruik maken van deze kortingen?

Wil jij gebruik maken van deze hoge kortingen? Kom dan langs in onze showroom op 24, 25 en 26 november 2022. Wil jij je voor de tijd alvast oriënteren? Dat kan! Graag zelfs, zo verspreiden we al het bezoek aan onze showroom een beetje.

Kom jij ook profiteren van deze hoge kortingen? Tot snel!
Tegelstudio Nijkerk
Ampèrestraat 16
3861 NC Nijkerk
033 – 245 08 85
info@tegelstudionijkerk.nl