Betonlook tegel is hot!

Natuursteenlook tegels - bewerkt
Betonlook tegels voor het interieur

Op dit moment behoren de tegels met betonlook helemaal tot de nieuwe trends.
Heel leuk al die trends, maar wat kun je er mee?! Nou heel veel! Men denkt bij betonlook tegels vaak aan kil en koud, maar waarom is het dan toch helemaal in? En wat is het voordeel?

Voordelen van de betonlook tegel

Betonlook tegels zijn geïnspireerd op verschillende soorten beton. De tegels zien er dan ook uit alsof ze van écht beton zijn gemaakt, maar ze zijn keramisch en kunnen het interieur diverse uitstralingen geven met een tijdloos karakter.
Betonlook tegels geven elke ruimte een robuuste uitstraling. Je kunt er dus verschillende kanten mee op, welk interieur je ook hebt, landelijk, industrieel, modern of juist rustig… deze betonlook tegel is voor iedere ruimte in huis geschikt.
Bijvoorbeeld voor in de keuken. De tegels zijn vuurvast, vlekbestendig en krassen krijgen geen kans. In de badkamer worden de tegels vaak als vervanging voor betoncire (betonstuc) gebruikt. Het voordeel van deze vloertegel in de badkamer is, dat deze tegel wat stroever is zodat je niet snel uitglijdt.

Vloerverwarming? Geen probleem! De betonlook tegel is de ideale oplossing. Doordat de vloerverwarming de ruimte veel gelijkmatiger verwarmd, wordt het over het algemeen als veel comfortabeler ervaren. Zelfs in de winter kun je lekker op je blote voeten lopen.

Maar sfeer is ook belangrijk!

De betonlook tegels zijn in breed assortiment aan kleuren maar ook op het gebied van afmetingen en structuren kan volop gevarieerd worden. Dus niet alleen in het grijs of antraciet, maar ook in bijvoorbeeld beige, bruin, koperkleurig en zwart. Daarom past de tegel bij elk interieur. Je kunt de ruimte warm aankleden met bijvoorbeeld een warme plaid, grote, zachte kussens en een gezellig vloerkleed. Hout staat ook altijd erg sfeervol en stoer bij de betonlook tegel. Daarbij komt ook nog dat de betonlook tegel zowel voor binnenshuis als buitenshuis geschikt is.

En hoe zit het met het onderhoud van deze tegel?

De betonlook tegels zijn super makkelijk in onderhoud. Stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende. Wij raden wel een goed reinigingsproduct aan voor deze tegel. Dit product is bij Tegelstudio Nijkerk te verkrijgen.

Kopje koffie?

Wil je de betonlook tegels in het echt bekijken en de sfeer proeven die een betonlook vloer geeft? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Bij Tegelstudio Nijkerk zijn de betonlook tegels in diverse kleuren en maten te verkrijgen. Gepaard met een heerlijk kopje koffie, laten wij je graag de mogelijkheden zien. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Graag tot snel!

 

Groet,

Jordi van de Veen
Tegelspecialist Tegelstudio Nijkerk