Hoge kortingen tijdens de actiedagen bij Tegelstudio

Zoals jullie weten bestaat Tegelstudio dit jaar 15 jaar! En dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. De afgelopen maanden hebben we leuke cadeaus mogen weggeven: bioscoopkaartjes, chocolade paaseieren van bijna een kilo én als kers op de taart een gratis vloerverwarming! En dat is nog niet alles, want in oktober gaat het feest gewoon door. We verkopen alles met hoge kortingen. Ook zijn er goedkope restpartijtjes te koop en verzorgen wij een hapje en een drankje. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

25% Korting op tegels

Bij Tegelstudio hebben wij een ruim assortiment aan keramische wand- en vloertegels. Onze keramische producten zijn kras- en slijtvast. Het assortiment varieert van klein formaat tegels tot zeer groot formaat tegels. Alle soorten kleuren en verschillende stijlen tegels zijn bij ons te vinden. Van marmerlook, tot leisteen look, betonlook, keramisch parket en hardsteen. Ook mozaïek, keuken- en garagetegels behoren tot ons ruime assortiment. Kortom; er is voor ieder wat wils. Tijdens onze actieperiode hebben wij 25% korting op alle wand- en vloertegels.

10% Korting op PVC en laminaat

Ga jij toch liever voor een PVC- of laminaatvloer? Ook dat hebben wij in ons assortiment. Deze vloeren hebben we in rechte planken, in visgraat én in verschillende soorten ‘tegel’ varianten. Alle varianten zijn verkrijgbaar van licht naar donker. Bijna alle soorten zijn zowel in de click variant, als in de verlijmde variant verkrijgbaar. De PVC vloeren onderscheiden zich door ‘gladde’ of ‘rigid’ varianten. Bij de rigid varianten voel je de houtnerven die je ziet.

Sinds een aantal weken hebben wij weer nieuwe PVC vloeren in de winkel. Deze vloeren zijn heel gematteerd, waardoor er geen glans door het licht op te zien is. Dit maakt dat de PVC vloer lijkt op echt hout.

Zowel van de PVC als van de laminaat vloeren hebben wij visgraat in clickvarianten; ideaal voor de handige doe-het-zelver. Tijdens onze actieperiode geven wij 10% korting op alle PVC en laminaat vloeren!

15 % Korting op sanitair

Naast het maken van mooie vloeren, verzorgen wij ook complete badkamers. Sanitair mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. We hebben alle nieuwste trends in ons assortiment; van chroom, tot goud en mat zwart. Spiegels, badmeubels, kolomkasten, baden, douches, kranen, toiletten etc. etc. wij hebben alles om jouw badkamer om te toveren tot een prachtige ruimte. Op al het sanitair hanteren wij tijdens onze actieperiode een korting van 15%. Eind september hebben wij al het sanitair in onze showroom vernieuwd. De showmodellen en het sanitair wat we uit onze showroom hebben gehaald, zijn tijdens de actieperiode te koop tegen een korting van 40% op de verkoopprijs.

Restantenverkoop v.a. €15,- per m2

Naast ons ruime assortiment hebben wij mooie partijtjes tegels die tijdens de actieperiode verkocht zullen worden tegen kleine prijsjes. Vanaf €15,- per m2 is dat mooie restpartijtje voor jou!

Ben jij opzoek naar een mooie vloer of een nieuwe badkamer? Kom dan zeker even langs tijdens onze actieperiode. Wie weet loop je zelfs wel tegen een mooi showmodel of restpartijtje aan voor weinig geld.

Flyer

Flyer

Flyer actiedagen 16-17 oktober 2020