50 Tegel-Tinten Grijs

Hou jij ook van zacht, kalm, rust en misschien wel een tikkeltje mysterieus? Dan zijn de grijze tegel tinten goed te combineren met andere neutrale basiskleuren, voor elke ruimte in huis.

Zodra we thuiskomen van een drukke dag werken of een drukke dag met de kids om ze van a naar b als een taxichauffeur naar een sport of blokfluitles te brengen, dan wil je vooral rust bij thuiskomst. Om deze rust in je huis te creëren houd dan rekening met de inrichting. Gebruik neutrale kleuren en richt je huis niet te vol in.

Less is more

Door grijs te combineren met andere tinten grijs en verder weinig kleur toe te voegen, maak je van elke ruimte een plek waar je optimaal kunt ontspannen. Wordt het dan niet erg saai? Nee, juist niet. De verschillende kleurtonen geven diepte en juist door het toevoegen van wat donkere nuances, krijgt het geheel iets spannends. Tuurlijk kan je er ook een kleurtje aan toevoegen, maar houd het rustig en richt het niet te vol in. Want een vol huis, geeft ook een vol hoofd. Laat thuis een oplaadplek voor jou zijn. 

The Tegel – Wall of Fame

In onze showroom hebben wij een Wall of Fame met diverse grijstinten, maar ook andere rustige tinten zoals aardetint. Je kan ook een mix van grijstinten combineren met andere neutrale basiskleuren. Voor bijvoorbeeld in de badkamer of het toilet, zodat je ook daar een heerlijk momentje voor jezelf kan nemen of samen natuurlijk. Kaarsjes aan, rozenblaadjes in bad, glaasje wijn erbij of gewoon de deur op slot en bordje niet storen ophangen. Welke keus het ook wordt, geniet ervan!

Alle overige kleurtinten kan je komen bekijken in onze showroom. Want naast onze grijze tegels hebben wij ook hele mooie grijze kleuren pvc-vloer. Voor iedere leefruimte is er wel een oplossing. Kom een keer langs of maak een afspraak! 033 245 08 85.

Graag tot snel!

Team Tegelstudio Nijkerk