Groot Nyenbeeck Nijkerk

Ruime, stijlvolle woningen in een duurzame en hoogwaardige wijk.

Er wordt in Nijkerk veel gebouwd, zo ook nieuwbouwproject Groot Nijenbeeck, onderdeel van nieuwbouwwijk de Doornsteeg fase 2.

Duurzaamheid, kindvriendelijkheid, water, groen, sfeer en gezelligheid zijn de uitgangspunten in dit project. Het plan is met zijn duurzame materialen ingericht op een betere toekomst. De Doornsteeg is een hoogwaardige wijk met een duurzaam karakter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn energiezuinig. De woningen worden goed geïsoleerd en de luchtdoorlatendheid wordt beperkt, wat zorgt voor een comfortabel leefklimaat.

De woningen zijn voorzien van een bouwkundige schil, waterpomp, HR++ glas, vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping en zonnepanelen.

Er worden ruime woningen gebouwd: voornamelijk vrijstaande woningen, tweekappers maar ook midden- en hoekwoningen met royale tuinen. De woningen zijn voorzien van karakteristieke elementen. Elke blok is divers wat betreft architectuur.

Binnen 5 minuten fietsen ben je in het centrum van Nijkerk. Nijkerk heeft mooie winkels, vele horecagelegenheden, een rijk verenigingsleven en veel scholen (zowel basisscholen als middelbare scholen). Naast alle gelegenheden heeft Nijkerk een prachtige omgeving. Zo vind je veel bossen, prachtige heide en een mooie polder. Nijkerk ligt in het hart van Nederland.

Ontdek welke stijl vloer past bij de woningen van Groot Nyenbeeck

''Wij geven jou graag tips over een passende vloer bij de karakteristieke uitstraling van de woningen in nieuwbouwproject Groot Nyenbeeck''

Jordi van de Veen, tegelspecialist