Mijn stek – De Beektuinen Nijkerk

21 stijlvolle woningen in een duurzame en hoogwaardige wijk.

Er wordt in Nijkerk veel gebouwd, zo ook nieuwbouwproject de Beektuinen, onderdeel van ‘mijn stek’. De Beektuinen is de volgende fase van nieuwbouwwijk de Doornsteeg. Water, groen, sfeer en gezelligheid zijn de uitgangspunten in dit project. Mijn stek is een hoogwaardige wijk met een duurzaam karakter. Wanneer de Beektuinen af is, telt Doornsteeg drie wijken: De Boomgaard, De Stegen en De Beektuinen.

Er worden 21 woningen gebouwd: rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen met royale tuinen. De woningen zijn voorzien van karakteristieke elementen. Voorbeelden daarvan zijn verspringende kappen, overhoekse kozijnen en sommige geveldelen zullen van hout zijn.

Binnen 5 minuten fietsen ben je in het centrum van Nijkerk. Nijkerk heeft mooie winkels, vele horecagelegenheden, een rijk verenigingsleven en veel scholen (zowel basisscholen als middelbare scholen). Naast alle gelegenheden heeft Nijkerk een prachtige omgeving. Zo vind je veel bossen, prachtige heide en een mooie polder. Nijkerk ligt in het hart van Nederland.

Ontdek welke stijl vloer past bij de woningen van de Beektuinen

''Wij geven jou graag tips over een passende vloer bij de karakteristieke uitstraling van de woningen in nieuwbouwproject de Beektuinen''

Jordi van de Veen, tegelspecialist