Weer fris van start!

Er is niets fijner dan binnenkomen in een ruimte vol inspiratie. Een ruimte waar je helemaal in op kan gaan en jezelf al ziet staan in jullie nieuwe woning helemaal ingericht naar jullie wens.

Of je beeld je al in hoe die oude bruine badkamertegels eindelijk vervangen zijn met mooi strak afgewerkte betonlook tegels. Of ga je liever voor een mooie laminaat- of pvc-vloer? Het kan allemaal. En daarom hebben wij elk product een vernieuwd en opgefrist eigen plekje gegeven in onze showroom om echt uit te kunnen blinken.

Zomervakantie is… hard werken

We vinden het belangrijk om de showroom te blijven vernieuwen en zo her en der anders aan te kleden. Deze zomervakantie hebben wij ervoor gekozen om de showroom wat meer sfeer te geven. Zo hebben we de muren een mooi kleurtje gegeven, en een mooie nieuwe plek om een serie tegels te laten zien.

Daarnaast hebben we de ‘keramisch-hout hoek’ voorzien van sfeervol behang. Tevens zijn we verdergegaan in de nieuwe badkameropstelling; deze is nu voorzien van een mooi badkamermeubel.

Nog meer nieuws!

De afgelopen maanden hebben wij heel veel nieuwe tegels, verschillende soorten pvc en mooi laminaat binnengekregen. Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook nieuwe vloervlakken bijgekomen en we hebben de badkameropstellingen vernieuwd. Om hier een beetje duidelijkheid in te scheppen zal elke komende maand in het teken staan van een van deze producten. Oktober zal in het teken staan van tegelvloeren.

Nice to know!

De maand oktober benoemen wij tot Tegel-tober en zal in het teken staan van tegelvloeren. Houdt onze socials in de gaten!

De vernieuwde showroom bekijken of meer informatie?

Kom dan langs in onze showroom. Dan horen wij graag waar je naar op zoek bent en bekijken we samen alle mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Tegelstudio Nijkerk.

Groet Team,
Tegelstudio Nijkerk