Tegeltober!

De ‘R’ is weer in de maand en dat betekent: herfst! Het wordt kouder én natter. Dat betekent dat we de warmte weer in huis willen halen. En dat we na een drukke werkdag heerlijk thuis willen komen in een sfeervol huis dat helemaal in jouw smaak is ingericht.

En wat het inrichten betreft… Laat dat maar aan tegels over. Want bij tegels blijft het niet bij één soort stijl. Nee… de keuze is reuze in tegelwereld.

Keramisch parket

Het voordeel van keramisch parket is dat het de voordelen van een tegelvloer heeft, waaronder weinig onderhoud, stevig en slijtvast. En daarnaast heeft het de warme uitstraling van een houten vloer. Denk bijvoorbeeld aan de houtlook-visgraat. Deze look is niet alleen mooi, maar straalt ook luxe en warmte uit. En daarnaast is deze houtlook-visgraat voor iedereen betaalbaar!

Module vloeren

Wat voor vloeren dit zijn? Deze vloer wordt in verschillende formaten gemengd en gelegd. De module vloer wordt regelmatig gebruikt om een kasteelvloer, landelijke look of een natuurstenen vloeren effect te creëren. Deze tegel is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Betonlook vloeren

Betonlook tegels zijn geïnspireerd op verschillende soorten beton. De tegels zien er dan ook uit alsof ze van écht beton zijn gemaakt, maar ze zijn keramisch en kunnen het interieur diverse uitstralingen geven met een tijdloos karakter. De betonlook tegels zijn in breed assortiment aan kleuren, maar ook op het gebied van afmetingen en structuren kan volop gevarieerd worden. Dus niet alleen in het grijs of antraciet, maar ook in bijvoorbeeld beige, bruin, koperkleurig en zwart. Daarom past de tegel bij elk interieur.

Hardsteen vloeren

De tegels lijken alsof ze écht van hardsteen gemaakt zijn, maar ze zijn keramisch. Deze tegels zijn bijna niet van echt hardsteen te onderscheiden. Je geniet hierin ook van de voordelen van de keramische tegels, maar met de mooie natuurlijke look van hardsteen. En ze zijn in allerlei maten beschikbaar.

We love Tegels!

Waarom? Omdat ze in diverse, stijlen, formaten en kleuren verkrijgbaar zijn. Het is onderhoudsvriendelijk én in de zomermaanden lekker koel en de wintermanden door middel van vloerverwarming lekker warm!

Meer informatie over vloerverwarming vind je hier.

Tegels in het écht bekijken?

Kom dan langs in onze showroom. Dan horen wij graag waar je naar op zoek bent en bekijken we samen alle mogelijkheden

Graag tot ziens bij Tegelstudio Nijkerk.