Stukje BUITENLAND in EIGEN tuin! Óok bij Tegelstudio Nijkerk!

WOEHOE!! We kunnen EINDELIJK genieten van het buitenleven! Wat hebben wij daar lang op gewacht zeg. We hebben er allemaal weer wat meer zin in, het bed uitkomen lijkt geen toestand meer en we vinden het heerlijk om alles weer even aan te kunnen pakken… Maar hoe?!

In de tuin ziet het er hoogstwaarschijnlijk allemaal nog een beetje grauw uit. De tegels zijn groen en her en der liggen nog wat herfstbladeren. Voordat je het weer leuk kan inrichten moet je helaas toch écht even die bezem uit de schuur pakken (en nee niet voor je schoonmoeder 😉 ) en de hogedrukreiniger om alles weer een beetje netjes en schoon te maken. Dus handschoentjes aan en aan de slag!

Nee… Tegelstudio Nijkerk is geen hoveniersbedrijf geworden, maar tuinideeën hebben wij zeker wel! En het blijft niet alleen bij ideeën… want wij kunnen jou helpen dit te realiseren!

Naast dat je je tuin leuk kunt inrichten met bloemen, planten en accessoires…. kun je dat ook doen met tegels! Beter gezegd… met een paar kleine aanpassingen creëer je een stukje buitenland in je eigen tuin! Maak een platform van een aantal vierkante meters met bijvoorbeeld Portugese tegels, zet je loungeset erop en je waant je direct in een hele andere sfeer. Of knap je plantenbak op met de mediterraanse tegels. Zo heb je direct een hele andere tuin waar je heel happy van wordt… en even uit alle drukte met een plek in jouw eigen tuin, waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Leuk bedacht, Tegelstudio Nijkerk, maar jullie tegels zijn toch alleen voor binnen?
Het klopt dat niet alle tegels voor buiten bestemd zijn, maar met patroontegels is het zowel binnen- als buiten mogelijk. Na het impregneren van de tegel kan het tegen de zon én regen.

Meer weten of wat voorbeelden zien?! Gezellig!
Onze openingstijden vind je hier.
Tot snel!

Team Tegelstudio