Het regent, het regent… de pannetjes worden nat…

Herfst!

De lente van de winter is weer begonnen en dat betekent dat er ook weer regenachtige dagen aan zitten te komen. En daarmee dus gladheid. Maar naast de seizoenswisseling gebeurt het regelmatig dat de badkamervloer ook kletsnat is van de spelende kinderen in bad of door net gedoucht te zijn. Nog even snel wat willen pakken en dan BAM daar lig je op de vloer. Je kunt natuurlijk een douchematje of handdoek voor het bad of de douche leggen, maar deze bedekken niet de gehele vloer.

Ook wanneer je een tegelvloer in de gang en/of woonkamer hebt liggen, rennen we het liefst even snel door om toch net even dat ene dingetje te pakken dat nog op het aanrecht ligt en dan wordt er weleens vergeten om je schoenen uit te doen. Ook hier bestaat de mogelijk dat je uitglijdt als je al in de regen hebt gestaan en dan heb je misschien al een lekkere ochtend (maar niet heus) achter de rug 😉

Antislip is ook hip!

Men denkt vaak bij antislip aan een matje in de douche voor ouderen. Tegenwoordig gaat antislip veel verder dan alleen douchematjes. Denk bijvoorbeeld aan een antislip tegel. En tegenwoordig is een antislip tegel niet alleen voor de ouderen onder ons bedoeld, omdat ze heel hip zijn. Want wij van Tegelstudio Nijkerk bieden ook hiervoor gewoon hele moderne en frisse kleuren aan. Daarnaast zijn de antislip tegels in mooie natureltinten verkrijgbaar. Je ziet zelfs bijna geen verschil tussen een gewone tegel en een antislip tegel.
Het grote voordeel van een antislip tegel is dat je minder snel kans hebt om uit te glijden door het reliëf. Voor nog meer comfort kunt u er ook vloerverwarming onder plaatsen.

’t Giet zoals het giet. Giet het niet dan is het droog, maar je kan maar beter voorbereid zijn.

Kom een keer langs om het verschil te zien en te voelen of maak een afspraak! 033 245 08 85.

Graag tot snel!