Decembermaand bij Tegelstudio Nijkerk

Vloertegels, PVC en laminaatvloeren zijn van goede kwaliteit maar hebben vooral in de wintertijd veel te verduren. Wat te denken van het vele bezoek dat deze decembermaand binnenloopt, strooigoed op de vloer en spelende kinderen op Sinterklaasavond. Uitgepakte cadeautjes, papier vliegt heen en weer en speelgoed wordt direct, het liefst verspreid over de hele vloer, uitgetest. Gelukkig hebben we nog niet veel last gehad van sneeuw, ijzel en pekel. Maar dat kan nog komen!

December begon en voor we er erg in hadden was Sinterklaas al weer achter rug en is het plakkerige strooigoed van de vloer verwijderd. Want je hebt een vloertegel of PCV vloer die wel heel makkelijk schoon te maken is. En dan kun je weer van de vloer eten 😉

Met de Kerstdagen weer in het zicht is er in menig huishouden een kerstboom opgezet. Misschien zelfs een kerstbal gesneuveld, of meerdere. Het ene moment is je huis nog schoon, het volgende liggen er overal papiertjes, kruimels, kaarsvet of misschien zelfs omgegooide wijn.

Dan zijn de kerstdagen voorbij en je kan eindelijk weer ademhalen: de familie is weer huiswaarts en de kinderen zijn druk met hun nieuwe cadeautjes. En wie zit er nu met de troep opgescheept? Juist…

Voor wie kliedert met Kerst

Na je tweede glas wijn is zo die kandelaar omgestoten en zit er kaarsvet op het tafellaken, op je servet en, als je pech hebt, ook op je mooie tegelvloer.

De vloer reinigen kan een flinke klus zijn, maar een schoon huis begint bij een schone vloer. Wil je graag advies bij het schoonmaken van jouw vloer? Neem dan even contact op met Team Tegelstudio. De mensen van Team Tegelstudio weten vaak precies hoe jouw vloer het beste schoongemaakt kan worden!

En heb je nu vloerbedekking en wil je overstappen? Team Tegelstudio voorziet jou van het beste advies over de prachtige tegel- en sanitair collecties. Maak kennis met de grote diversiteit in tegelsoorten en -maten in onze showroom.

LET OP: GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

Langs deze weg willen wij graag laten weten dat wij in verband met de komende feestdagen gesloten zijn van maandag 24 december t/m dinsdag 1 januari 2019.

Namens het voltallige team van Tegelstudio Nijkerk wensen wij jou en je gezin, familie en vrienden fijne Kerstdagen en gezellige jaarwisseling toe en wensen wij jullie het allerbeste voor 2019!

Kom een keer langs of maak een afspraak! 033 245 08 85.
Graag tot snel!