Dé ideale badkamer!

Time to relax!

TS

Na een lange dag hard werken is het tijd om heerlijk te relaxenEn dát kan in een badkamer van Tegelstudio!

Douchen, tanden poetsen, badderen, het gebeurt allemaal in de badkamer. We brengen daar dus best veel tijd door en dat maakt een badkamer onmisbaar. Maar hoe maak je jouw ideale badkamer?

Bij het bouwen van een huis kan je het meeste zelf bepalen. Echter ben je wel afhankelijk van de beschikbare ruimte. Een badkamer is vaak niet erg groot. Een praktische indeling is daarom wel zo fijn. Maar naast een praktische indeling wil het oog natuurlijk ook wat. En dat begrijpt Tegelstudio! Bij Tegelstudio nemen we daarom de tijd om alles in de badkamer op elkaar af te stemmen, net zolang totdat het helemaal naar de smaak is van de klant.

Douche en bad
Ga jij voor een douchecabine met glazen wanden of voor een inloopdouche met muur? Het grote voordeel van een glazen douchecabine is dat het een gevoel van vrijheid geeft. Dit is erg praktisch in een kleine badkamer. Ga jij liever voor een muurtje met ingebouwde nis? Dat kan ook! Het gebruik van een muur met ingebouwde nis is juist weer erg praktisch waardoor je geen shampoo rekjes meer nodig hebt. Ook het schoonmaken van een inloopdouche met muur gaat gemakkelijker dan wanneer het een glasplaat betreft. Bij Tegelstudio kunnen wij beide mogelijkheden realiseren. Op het gebied van glaswanden hebben wij veel keuze; een enkele glaswand, glazen wanden met deur of een moderne douchecabine met zwarte details. Gecombineerd met een heerlijke regendouche mét handdouche in chroom of mat zwart maakt de douche helemaal af!

Is er nog wat ruimte over in de badkamer? Dan is een bad zeker een overweging waard. Bij Tegelstudio hebben wij keuze uit ingebouwde baden, half-ingebouwde baden en vrijstaande baden.

Opbergen
De ideale badkamer is een ruimte waarin je helemaal tot rust kunt komen. Om tot rust te komen helpt het om een opgeruimde ruimte te hebben. Afgesloten meubels zorgen ervoor dat je de spullen wel kwijt kunt, maar deze wel uit het zicht kunt opbergen.

Badmeubel
De grootte van het gezin is bepalend voor het uitzoeken van een badmeubel en bijpassende opbergmeubelen. Wanneer je met zijn tweeën bent is een kleine wastafel met één waskom en één kraan vaak al voldoende. Maar wanneer de badkamer wordt gedeeld met een heel gezin, dan is het in de ochtend of in de avond vaak dringen om aan de beurt te komen. Een wat groter badmeubel en meer opbergruimte is dan geen overbodige luxe.

Tegelstudio heeft verschillende badmeubelen in verschillende designs en kleuren. De badmeubelen variëren in grootte, breedte, het soort waskom en er is keuze uit één of twee kranen. Daarnaast kan er worden gekozen voor één of twee lades boven elkaar, of twee lades naast elkaar. Kortom, voor elke gezinssamenstelling heeft Tegelstudio wat wils.

Kolomkast
Om nóg wat extra opbergruimte te creëren, heeft Tegelstudio bijpassende kolomkasten in het assortiment.

Spiegel
Om het badmeubel compleet te maken kan er een bijpassende spiegel worden gekozen. Spiegels variëren van een spiegel mét of zonder verlichting, mét of zonder spiegelverwarming en mét of zonder opbergkast. Het grote voordeel van een spiegelkast is dat er nog wat meer opbergruimte wordt gecreëerd.

De ideale badkamer
Bij het samenstellen van een de ideale badkamer is het belangrijk om rekening te houden met de rest van het huis. Het is erg mooi als de sfeer en stijl van de nieuwe badkamer hierbij aansluiten. Zo wordt alles één geheel. Houd je bijvoorbeeld van stoer en industrieel en is je interieur daar ook op ingericht? Dan is het badmeubel met betonnen waskommen, afgewerkt met zwarte kranen een goede match!

Is jouw stijl meer basic of Scandinavisch? Kies dan voor een licht badmeubel met een mooie witte waskom en chromen kranen. Is jouw stijl landelijk? Ga dan voor een mooi badmeubel met hout design voor een warme uitstraling.

Kleur en tegelformaat
In een kleine badkamer is het goed om gebruik te maken van lichte kleuren. Hierdoor lijkt een badkamer ruimer. In combinatie met een glazen douchewand lijkt de badkamer zo ruim mogelijk.
Daarnaast zijn er vele verschillende tegelformaten. Door gebruik te maken van groot formaat tegels, wordt de ruimte optisch groter om te zien. Kleine tegels in wildverband maken de ruimte wat drukker en daardoor kleiner.

Details
Tot slot maak je jouw ideale badkamer door er een unieke twist aan te geven; maak bijvoorbeeld gebruik van een mooi mozaïekje of bijpassende decortegel. Bij Tegelstudio is hier een ruim aanbod van.

Tegelstudio regelt alles van A tot Z!
Bij het verbouwen van een badkamer komt veel kijken; van het metselen van een muurtje met nis, het betegelen van de wanden en muren, het aansluiten van de elektra, het monteren van de meubels en het aansluiten daarvan. Dit zorgt bij veel mensen voor onrust. Tegelstudio neemt deze zorg graag uit handen. Daarom begeleiden wij dit proces van A tot Z zodat de klant binnen no-time kan genieten van een prachtige nieuwe badkamer.

Kortom, Tegelstudio heeft badkamers en badkamer-accessoires naar ieders stijl. Ben jij nog steeds op zoek naar jouw ideale indeling en stijl voor de nieuwe badkamer? Laat je dan inspireren in onze grote showroom met mooie voorbeeldopstellingen.

Meer informatie over sanitair vind je hier .

Graag tot ziens bij Tegelstudio Nijkerk.