Informatie na aanleiding van de persconferentie van 14 december 2020

Beste klanten,

Helaas zijn wij, na aanleiding van de persconferentie van 14 december 2020, genoodzaakt om onze showroom te sluiten tot en met 9 februari 2021. Dit betekent tot onze grote spijt dat wij geen klanten meer in onze showroom mogen ontvangen.

Onze werkzaamheden gaan achter de schermen onverminderd door. Hieronder zullen wij per punt toelichten hoe dat er concreet uit zal gaan zien met ingang van dinsdag 15 december om 09.00 uur:

Contact

Wij blijven bereikbaar per e-mail en per telefoon. Let op: wij hanteren aangepaste tijden waarop wij telefonisch bereikbaar zijn op ons algemene telefoonnummer (033) 2450885!

  • Op maandag zijn wij bereikbaar van 13.00-16.00 uur.
  • Op dinsdag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar van 09.00-13.00 uur.
  • Op zaterdag zijn wij gedurende de lockdown gesloten en niet bereikbaar.

Buiten deze tijden kan er een e-mail worden gestuurd naar info@tegelstudionijkerk.nl

Afhalen tegels

Zijn er tegels bij ons besteld? Wij bellen je zodra de tegels binnen zijn. Wij weten nooit precies op welk moment van de dag de tegels binnen zullen komen. Het afhalen van de tegels is op maandag tussen 13.00-16.00 en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00-13.00 uur. Hierbij willen we je vragen om alleen te komen, een mondkapje te dragen en minimaal 1.5m afstand te bewaren.

Lopende offerte

Heb jij een offerte bij ons openstaan en wil je hier graag meer over weten of deze met ons bespreken? Schroom niet om even te bellen (zie contact). We bespreken de offerte dan telefonisch. Zo kunnen we het toch verder oppakken.

Uitzoeken tegels

Wil jij nu toch verder met je verbouwplannen tijdens deze lockdown? Wil jij hier voor tegels uitzoeken? Ondanks de sluiting van de lockdown kan dat bij ons! Zo kunnen wij een digitale rondleiding verzorgen, of we komen op huisbezoek met eventueel wat voorbeelden. Meer weten? Neem even contact met ons op!

Social media 

Wij blijven online op onze social media kanalen! Wij zullen berichten blijven plaatsen zoals jullie dat van ons gewend zijn. Ook onze blogs op onze website blijven doorlopen. Dus wil je inspiratie op doen? Neem dan zeker even een kijkje op een van onze sociaal media kanalen:

Facebook www.facebook.com/TegelstudioNijkerk
Instagram www.instagram.com/tegelstudionijkerk
Website www.tegelstudionijkerk.nl

Ook voor ons is dit een geheel nieuwe situatie. Wij zullen alles in het werk stellen om de werkzaamheden achter de schermen goed draaiende te houden en om werkzaamheden zo goed en zo snel mogelijk op te blijven pakken. Onze excuses wanneer het wat langer duurt dan wat je van ons gewend bent. Wij hopen op jouw begrip. 

Wij hopen jullie na deze sluiting weer in volle gezondheid te zien. Voor nu wensen wij een ieder, ondanks alles, een fijne en warme kerst.

Team Tegelstudio.

''Samen staan wij sterk in de strijd tegen corona''

Jordi van de Veen, tegelspecialist

Jordi van de Veen, Tegelspecialist